Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Procurement

Hero_kantoor_procurement_aug2022

Het mag aan niets ontbreken

Als medewerker van de afdeling Procurement ben je verantwoordelijk voor het inkopen van het wagenpark en alle niet-handelswaren in de filialen, de distributiecentra en het hoofdkantoor. Denk hierbij aan leasauto's, stellingen en interne transportmiddelen voor onze distributiecentra, koelingen, kassa's of bedrijfskleding. Samen met leveranciers en diverse afdelingen ben je dagelijks bezig om het winkelbeeld zo te bedenken zodat wij onze producten zo goed mogelijk kunnen verkopen. Kun jij een idee omzetten in een product dat aan alle eisen voldoet? Weet jij wat wat er nodig is voor de inrichting van een modern distributiecentrum ter grootte van 7 voetbalvelden? Ontzorg jij onze berijders of optimaliseer jij de interne processen binnen Procurement? Uitdagingen genoeg in één van onze vier teams!

Kantoor_B&V_DCBouw_1to1_1280x1280
Kantoor_Inkoopbedrijfsmiddelen_1to1_1280x1280

Duurzame distributiecentra

Onze distributiecentra behoren tot de duurzaamste van Europa. Om energiezuinig te opereren moet je goed nadenken over de inrichting en de grondstoffen die je gaat gebruiken. Samen met onze leveranciers zoeken we daarom naar passende oplossingen voor intern transport, reiniging, stellingen, technische werkplaatsinrichting en manieren van afvalverwerking.

Nieuw winkelconcept naast de deur

Begin 2019 bouwden we naast ons hoofdkantoor in Huizen onze flagshipstore met een compleet nieuw winkelconcept dat we samen met de afdeling verkoop en onze leveranciers ontwikkelden. Een resultaat waar wij trots op zijn!

Kantoor_IBM_2to1_1920x960

Samen werken aan het beste resultaat

Door betrouwbare leveranciers te kiezen en te zorgen dat de informatie in het bestelsysteem actueel is, kunnen onze collega’s op de regiokantoren erop rekenen dat hun bestelling op tijd komt. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen optimaal zijn werk kan doen.

Ontdek jouw mogelijkheden

Krijg jij er een kick van om de beste deal te regelen bij het ontwikkelen en inkopen van materialen? Denk je in oplossingen en ben je een kei in relatiebeheer en samenwerken? Kom dan één van onze teams versterken.

Bekijk de vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie