Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Kantoor_werkenbijlogistiek_hero_Lieke_16to9_1920x1080

Werken bij Logistiek

Logistiek staat nooit stil

Als medewerker van de afdeling Logistiek ondersteun je onze distributiecentra zodat alles daar op rolletjes blijft lopen. Je kunt aan de slag in drie teams. Denk jij graag mee over vernieuwingen die het werk in de distributiecentra veiliger en efficiënter maken? Dan is het 'proces-team' iets voor jou. Weet jij hoe het transport naar de filialen sneller én duurzamer kan? Dan ben je geknipt voor het 'transport & innovatie-team'. Kan jij praktische trainingen ontwikkelen waar jouw collega’s in het distributiecentrum verder mee komen en denk je graag mee over het efficient en duurzaam inzetten van personeel? Ga dan de uitdaging aan binnen het team 'personeel'.

Het maximale uit jezelf halen

Het distributiecentrum in Oosterhout
Hoofdkantoor collega met teamleider in de hal

Enorm distributiecentrum. Enorm duurzaam.

Hoe maak je een distributiecentrum van 55.357m2 duurzaam? Laat dat maar over aan onze specialisten. Dankzij keuzes als laadstations op zonne-energie heeft het DC Oosterhout het hoogste duurzaamheidscertificaat.

GO!

Ook de ontwikkeling van onze leidinggevenden in de dc’s staat niet stil. Het opleidingstraject GO! leert hen alles over leiderschap, samenwerking en motiveren. GO! is dé kans om (door) te groeien.

Roos, Projectmanager Personeelslogistiek

De mogelijkheden zijn duidelijk eindeloos.

"Het is heel dynamisch en we boeken dus ook supersnel resultaten."

Lees hier haar verhaal
Roos in gesprek met collega's in DC

Nooit stil blijven zitten

Ontdek jouw mogelijkheden

Heb jij het in je om grote projecten tot een goed einde te brengen en samen ons logistieke processen in goede banen te leiden? Voel jij je thuis in een divers team met harde werkers? Kom dan ons team versterken!

Bekijk de vacatures bij Logistiek
3 logistieke collega's in overleg

Spin in het web

Van de bouw en inrichting van een distributiecentrum tot het ontwikkelen van opleidingen voor collega’s in de hal, bij Logistiek werk je samen met veel andere afdelingen om te zorgen dat alles efficiënt loopt en iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Toch liever aan de slag in één van onze distributiecentra?

In onze distributiecentra komt alles samen. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan. Zo’n dynamische plek biedt volop kansen voor aanpakkers. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bekijk de vacatures
Onzelocaties_largeimage_DC_16to9_1920x1080

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie
Collega met Lidl sokken in het distributiecentrum