Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Jouw start bij Lidl

JouwstartbijLidl_Hero_16to9_3840x2160

Maak een goede start bij Lidl!

Wat kun je verwachten als nieuwe Lidl-collega? Hoe zien jouw eerste weken bij Lidl eruit? Wij vinden het belangrijk dat je een warm welkom krijgt! Dankzij persoonlijke begeleiding voel je je snel thuis. Net als alle nieuwe collega’s volg je een op maat gemaakt inwerkprogramma. Zo weet jij binnen de kortste keren je weg te vinden en maak je kennis met nieuwe collega’s. Voor je het weet ga je echt aan de slag in je nieuwe baan.

Ons inwerkprogramma

Goed voorbereid aan het werk met de Welkom bij Lidl app

Heb je jouw arbeidscontract ondertekend? Gefeliciteerd, je bent nu officieel onze nieuwe collega! Via e-mail ontvang je binnen een week een uitnodiging om de Welkom bij Lidl app te downloaden. In de app vind je onder andere informatie over Lidl, meerdere quizjes en korte vragenlijstjes. Zo kun je je op een eenvoudige en leuke manier voorbereiden op jouw nieuwe baan bij Lidl.

Nieuwe collega wordt welkom geheten op kantoor

Jouw eerste werkdag!

Het is zover! De eerste werkdag in je nieuwe baan bij Lidl. Jouw leidinggevende heet je welkom, je maakt kennis met het team en je krijgt een welkomsttas met onder andere een aantal mooie duurzame producten. Ook kun je vanaf nu de Mijn Lidl app gebruiken. Daarmee blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes binnen Lidl.

JouwstartbijLidl_timeline_buddy_2to1_1920x1280

Een buddy om je op weg te helpen

Natuurlijk heb je in de eerste periode bij Lidl allerlei vragen. Dat begrijpen we. Daarom heb je een buddy die jou begeleidt en aan wie je vragen kunt stellen. Jouw buddy maakt jou graag wegwijs in je nieuwe baan en binnen onze organisatie.

Kennismaken met Lidl tijdens de welkomstbijeenkomst

De welkomstbijeenkomst is een leuke gelegenheid om jouw nieuwe collega’s en de organisatie beter te leren kennen. Ook is één van de (regio)directeuren aanwezig om jou en de andere nieuwe collega’s te verwelkomen.

Een inwerktraject helemaal op maat

In het begin heb je misschien behoefte aan een beetje houvast. Daarom maken we speciaal voor jou een inwerkprogramma. Hierin vind je de planning voor jouw eerste periode bij Lidl. In deze planning vind je onder andere jouw welkomstbijeenkomst, opleidingsmodules en kennismakingsgesprekken met collega’s.

JouwstartbijLidl_timeline_HQopDC_2to1_1920x960

Een keer meelopen met collega’s leert je veel

Wat is het effect van jouw werk? Waarom doen we dingen zoals we ze doen? Door mee te lopen met collega’s leer je de processen binnen Lidl beter kennen. Werk jij bijvoorbeeld op het (regio)kantoor? Dan werk je in jouw eerste weken een aantal dagen mee in de winkel en bezoek je het distributiecentrum. Een leuke manier om te zien hoe jouw werk in het grotere plaatje past en waar jouw collega’s zich dagelijks voor inzetten.

Filiaalcollega's in overleg

Met onze online opleidingen en trainingen kom je verder

Je kunt via ons online leerplatform diverse trainingen en workshops volgen die je helpen goed van start te gaan en je verder te ontwikkelen in jouw functie. Werk je in één van onze filialen? Dan combineer je de eerste periode online trainingen met leren in de praktijk. Zo ben je binnen de kortste keren ingewerkt en kun je echt aan de slag in jouw nieuwe baan.

JouwstartbijLidl_timeline_eindeinwerktraject_2to1_1613x1075

Tijd om jouw start bij Lidl te evalueren

Zit je bijna aan het einde van je proeftijd? Dan is het tijd voor een gesprek met jouw leidinggevende. Wat gaat goed en wat kan beter? Ook kun je jouw inwerkprogramma beoordelen. Door tijdens jouw eerste 90 dagen bij Lidl de vragen in de Welkom bij Lidl app te beantwoorden. En door de evaluatie aan het einde van die periode in te vullen help je ons het inwerkprogramma nog beter te maken.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures

Rondom jouw sollicitatie

Distributiecentrum_Projectteaser_ContactDC_1to1_1282x1282
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.