Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Onze locaties

Onzelocaties_Hero_Vastgoed_16to9_1920x1080

Over het gehele land verspreid

Wil jij aan de slag bij Lidl? Redelijke kans dat dat bij jou in de buurt kan. Lidl is namelijk overal! 24 jaar na de opening van de eerste winkel hebben we 440 winkels en 7 distributiecentra verspreid over het hele land. Als je op één dag een nieuwe vestiging opent in Meppel en Boxmeer dan zegt dat eigenlijk al genoeg. En dan hebben we natuurlijk ook nog ons hoofdkantoor in Huizen en 6 regiokantoren. Waar ga jij aan de slag?

Onzelocaties_fotohoofdkantoor_Liekekaart_4to3_1920x1280

Ons hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Lidl Nederland staat in Huizen. Hier werken zo’n 500 specialisten op het gebied van inkoop, verkoop, marketing, ICT, administratie, bouw & vastgoed, HR en nog veel meer. Op het hoofdkantoor komt alles samen. We staan er in verbinding met het internationale hoofdkantoor in Duitsland, met de zes regiokantoren in Nederland en vooral met de filialen in het land. Want onze winkels en onze klanten, daar draait het om!

Hero_Jouwsollicitatieprocedure_16to9_1920x1080

Onze 6 regiokantoren

Lidl heeft zes regiokantoren, verspreid over het land. Van daaruit ondersteunen onze professionals de filialen onder andere bij verkoop, administratie, P&O en bouw. Er werken rayonmanagers die verantwoordelijk zijn voor de resultaten van meerdere filialen, opleidingsadviseurs die zorgen dat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en bouwprofessionals die zorgen dat de bouw of verbouwing van filialen soepel verloopt. Zij hebben nauw contact met zowel collega's op het hoofdkantoor als in de winkels.

Ontdek jouw mogelijkheden

Krijg jij er een kick van om vanuit het hoofdkantoor aan projecten te werken met landelijke impact? Of leid jij liever vanuit een regiokantoor het ombouwen van filialen in goede banen? Kom dan werken op een van onze kantoren.

Bekijk de vacatures van onze kantoren
Onzelocaties_LargeimageFiliaalHeyhoef_16to9_1800x1012

Onze 440 filialen


Onze winkels zijn het kloppende hart van Lidl. Hier draait alles om de klant. Met 440 filialen zijn wij in Nederland één van de grootste supermarktketens. En wij blijven groeien. Zet jij graag nét dat stapje extra voor een tevreden klant? Dan is één van onze filialen dé plek voor jou.

Hieronder zie je waar onze regiokantoren en distributiecentra staan en welke filialen ze bedienen:

• Heerenveen: regio Noordoost
• Etten-Leur: regio Zuidwest
• Oosterhout: regio Middenoost
• Almere: regio Noordwest
• Weert: regio Zuidoost
• Waddinxveen: regio Middenwest
• Tiel: Nederland (filiaalinrichting & non-food)

Ontdek jouw mogelijkheden

Zet jij graag een stapje extra voor klanten? Ben je een echte aanpakker en zoek je een leuke bijbaan of een functie met volop verantwoordelijkheid en mogelijkheden om door te groeien? Kom een van onze winkelteams versterken!

Bekijk de vacatures in de winkels
Foto van een distributiecentrum

Onze 7 distributiecentra

 

Meer dan vierhonderd filialen, verspreid over het hele land, bevoorraden. Dat is een flinke uitdaging. Laden, lossen, alles op de juiste plek op het juiste moment. En dan komen ook nog elke dag goederen terug die we verzamelen voor recycling. Onze 7 distributiecentra zijn er helemaal op ingericht om dit vlekkeloos te laten verlopen. En wist je dat onze nieuwste distributiecentra de duurzaamste distributiecentra van heel Europa zijn? Met zonnepanelen, bijenkasten en groendaken écht een werkplek om blij van te worden.

De logistieke puzzel blijft een magisch proces

Ontdek jouw mogelijkheden

Zet jij graag een stapje extra om te zorgen dat onze filialen hun bestelling snel in huis hebben? Werk je graag samen in een team en hou je van een dynamische werkplek? Ga dan aan de slag in één van onze zes distributiecentra!

Bekijk de vacatures bij onze dc’s

Heb jij vragen over werken bij Lidl?

Neem dan contact met ons op over jouw mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie