Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Hero_Jouwsollicitatie_16to9_1920x1080

Jouw sollicitatie

Succesvol solliciteren? We helpen je graag

Van traineeships tot specialistische functies, op werkenbijlidl.nl vind je al onze openstaande vacatures. Maak jouw eigen selectie door te kiezen waar je wilt werken en in welk vakgebied. Zie je een vacature waar je meteen enthousiast van wordt? Solliciteer dan direct.

Vraagteken en uitroepteken

COVID-19 (Coronavirus) - Update

Vanwege COVID-19 (Coronavirus) hebben wij besloten om in ieder geval tot en met 01-09-2020 geen fysieke sollicitatiegesprekken meer te voeren. Natuurlijk willen wij alsnog graag kennis met je maken, maar dan telefonisch of via een digitale oplossing. Denk hierbij aan FaceTime (Apple) of Google Duo (Android)*. Nadat je hebt gesolliciteerd zal de recruiter of de verantwoordelijke leidinggevende contact met je opnemen om met jou de beste optie te bespreken. Wij doen er alles aan om eventuele vertragingen in ons proces te voorkomen, maar zijn hierin ook afhankelijk van dagelijkse verandering rondom het virus. 

Heb je vragen neem dan contact op met een van onze collega’s.

Wil je weten welke maatregelen wij hebben genomen in het kader van COVID-19? Klik dan hier.

*Let op: Onze filialen bellen anoniem.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures