Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Logistiek management trainee in gesprek met teammanager

Logistiek management traineeship

Solliciteer direct

In het 12 maanden durende Logistiek management traineeship ga jij jezelf ontwikkelen op één van onze distributiecentra. Het traineeship bestaat uit een basisfase, ontwikkelfase en verdiepingsfase. Je begint je traineeship met een uitdagende meerdaagse kick-off, waarin je Lidl leert kennen en natuurlijk jouw medetrainees van andere locaties en vakgebieden. Deze kick-off is een bijzondere tijd waarin je het fundament legt voor je traineeship en waar je nog vaak aan zult terugdenken. Daarnaast volg je samen met deze groep trainees gedurende het traineeship diverse trainingen op het gebied van leiderschap, effectief communiceren en teamontwikkeling.

De baan

 • Basisfase: In deze fase krijg je een helder beeld van de scope van Lidl Nederland en inzicht in de samenwerking tussen de supermarkt, het distributiecentrum, het hoofdkantoor en de regiokantoren. Je start met een basisopleiding in de supermarkt en je maakt kennis met de verschillende afdelingen op het distributiecentrum en het regiokantoor. Hierdoor krijg je een goed en breed beeld van de dagelijkse werkzaamheden in de regio.
 • Ontwikkelfase: Je gaat aan de slag in het distributiecentrum waar je in een periode van ongeveer 11 maanden alles leert over de afdelingen Process en Operations. In deze periode word je klaargestoomd voor de rol van teammanager. Je begint bij de basis en je leert elke afdeling vanaf onderaan kennen. Gedurende deze 11 maanden krijg je steeds meer leidinggevende taken en projecten toegewezen. Uiteindelijk ga de rol van teammanager vervullen. Daarbij sta je midden in de operatie en maak je onderdeel uit van het managementteam. Werkzaamheden die hierbij horen zijn het maken van planningen, het optimaliseren van de processen en de dagelijkse aansturing op de werkvloer.
 • Verdiepingsfase: In deze fase word je ingewerkt in de functie die jij gaat bekleden na het traineeship. Op basis van jouw ontwikkeling wordt tijdens het traineeship een keuze gemaakt op welke afdeling jij in het distributiecentrum als leidinggevende aan de slag gaat. Afhankelijk van die uitkomst gaan we samen jouw carrière verder vormgeven.

Jouw profiel

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld: Bedrijfskunde, (Commerciële) Economie, Logistiek (& Economie), MER, Small Business & Retail Management, International Business, Hogere Hotelschool of vergelijkbaar. Daarnaast heb je 0-2 jaar werkervaring.
 • Jij kijkt terug op een actief studentenleven met extra curriculaire activiteiten zoals topsport, bestuurlijke ervaring, een relevante bijbaan, vrijwilligerswerk, een periode in het buitenland of een eigen onderneming. Heb je hier al leidinggevende ervaring op gedaan dan is dat uiteraard een pré.
 • Affiniteit met/of ervaring in de supermarkt/retail branche is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Tevens is (werk) ervaring in de logistiek een pré.
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig en hebt een praktische werkhouding. Binnen een dynamische omgeving waar van alles gebeurt ben jij op je best.
 • Verder kun je goed plannen, organiseren en ben je ondernemend. Daarnaast ben je analytisch sterk, denk je vooruit en weet je werkzaamheden van jezelf en anderen goed te organiseren.
 • Verder ben je flexibel met werktijden en heb je er geen moeite mee om in de weekenden te werken.

Wij bieden

 • Een zeer uitdagend programma dat ervoor zorgt dat jouw ontwikkeling in een sneltrein vaart gaat doordat je snel veel verantwoordelijkheden krijgt in een dynamische praktijk omgeving, je een uitgebreid persoonlijk leiderschap trainingsprogramma volgt, je ontwikkeling van jouw retail- en supermarktkennis wordt vergroot en je continu in staat bent om het geleerde de volgende dag direct in de praktijk te brengen.
 • Een divers team dat benieuwd is naar jouw logistieke ideeën.
 • Gedurende het hele traineeship word je intensief begeleid. Vanuit de business door een manager en vanuit de afdeling Leiderschap & Ontwikkeling door een persoonlijke coach. Beiden helpen jou om het beste uit jezelf te halen.
 • Een interdisciplinaire traineegroep waarmee je trainingen volgt en kunt sparren.
 • Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden.
 • Goede doorgroeimogelijkheden binnen Lidl. 
 • De mogelijkheid om leidinggevende te zijn in één van de (duurzaamste) distributiecentra van Nederland.

Bij het bepalen van jouw werklocatie wordt er waar mogelijk rekening gehouden met jouw woonplaats, jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte en de interne beschikbaarheid.

Functie level

Logistiek Management Traineeship

De voordelen van werken bij Lidl

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die wij je onder andere bieden?

Salaris
Succes & groei
Discobol
Fruit
Boek
Munten
Korting
Fitness
Hardlopen
Familie
Checklist
De juiste beloning
Een goed salaris, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
Groei bij Lidl
Interne opleidingsprogramma’s zodat je maximaal kunt profiteren van de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.
Gezellige teamuitjes
Samen een teamuitje organiseren. Zo houd je lol in je werk. Daarom ondersteunen we die activiteiten graag.
Gratis fruit
Wij vinden een gezonde levensstijl belangrijk! Daarom ligt er bij Lidl elke dag een gratis stuk fruit voor je klaar.
Gratis boeken in onze Lidl e-Library
Als medewerker van Lidl heb je toegang tot maar liefst 700 e-books en audioboeken, en 250 online lesmodules.
Korting op de collectieve zorgverzekering
Korting op een onvergetelijke avond uit
Dankzij onze samenwerking met het online platform CultuurWerkt! krijg je als Lidl-medewerker flinke kortingen op leuke uitjes.
Sporten met korting
Naast je werk lekker sporten. Bij ons krijg je bij ruim tweehonderd sportscholen, verspreidt over het hele land korting op jouw sport abonnement.
Sportevenementen
Wil je ook buiten het werk voor het beste resultaat gaan? Doe dan met je team mee aan ons jaarlijkse voetbaltoernooi of een hardloopwedstrijd.
Een goede werk/privé balans
Ben je in verwachting of ben je net vader of moeder geworden en zoek je tips & tricks om werk en privé goed met elkaar te combineren? Bij Lidl bieden we onder andere workshops aan waarin je leert hoe je een goede balans vindt.
Pensioenregeling

Solliciteer op één van de 0 vacatures!