Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Logistiek management trainee in gesprek met teammanager

Logistiek management traineeship

Solliciteer direct

Twee keer per jaar – in maart en september - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die in één van onze distributiecentra leidinggevende ervaring op willen doen en klaar zijn voor een kickstart van hun carrière.

Via het logistiek management traineeship word jij “grootgebracht” om het verschil te maken en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl. Na het succesvol afronden van je traineeship stroom je uit in de functie van teammanager, waarin je de verantwoordelijkheid hebt voor zo’n 20 tot 30 medewerkers op één van onze distributiecentra. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team en samen maken jullie het verschil.

Onze vacatures gaan ongeveer 6 maanden voor de startmomenten (maart en september) open. Onderaan deze pagina kun je dan alle openstaande logistiek management traineeship vacatures vinden.

De baan

Je begint je traineeship met een basisopleiding in de supermarkt en je maakt kennis met diverse afdelingen in het distributiecentrum en op het regiokantoor. Hierdoor krijg je een goed en breed beeld van de dagelijkse werkzaamheden in de regio.

Daarna ga je aan de slag in het distributiecentrum waar je alles leert over de afdelingen Proces en Operations. Je begint bij de basis en krijgt geleidelijk steeds meer leidinggevende taken, waarna je uiteindelijk de rol van teammanager zal vervullen.

Tevens ga je ook meedraaien op de afdeling Supply Chain op het distributiecentrum. Op het distributiecentrum is de samenwerking tussen supply chain en logistiek enorm belangrijk, daarom is een tijdelijke periode op de Supply Chain afdeling ook onderdeel van jouw logistiek management traineeship.

Richting het einde van de 18 maanden word je voorbereid op de functie die je gaat bekleden na je traineeship. Op basis van jouw ontwikkeling en voorkeur tijdens het traineeship wordt er een keuze gemaakt op welke afdeling in het distributiecentrum jij als leidinggevende aan de slag gaat.

Daarnaast volg je gedurende het hele traineeship een uitgebreid trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Tevens kun je gebruik maken van verschillende coaching gesprekken mocht jij daar behoefte aan hebben. Intervisiebijeenkomsten samen met andere trainees vinden regelmatig plaats om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te leren.

Jouw profiel

Je werkt graag doelgericht en kunt aanpakken op het moment dat dit nodig is. Jij wacht niet af maar onderzoekt, vraagt en doet. Je voelt je thuis in onze no-nonsense cultuur en je krijgt energie van werken in een dynamische omgeving waarin de klant centraal staat en we samen met het team de beste resultaten willen behalen.

 

Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in de richting van bijvoorbeeld: Supply Chain Management, Logistiek ( & Economie), Bedrijfskunde, (Commerciële) Economie of vergelijkbaar.
 • Minimaal een praktische ervaring (stage, vrijwilligerswerk, relevante bijbaan, eigen onderneming etc.)
 • Heb je al ervaring opgedaan in de logistiek dan is dit een pré.
 • Je hebt 0 -2 jaar werkervaring.
 • Affiniteit met de supermarkt/retailbranche is mooi meegenomen, maar geen vereiste.
 • Je vind het leuk om de verantwoordelijkheid te hebben over een team en op die manier een team te ontwikkelen en processen te verbeteren.
 • Je bent flexibel als het gaat om werktijden, af en toe in het weekend werken is voor jou geen probleem.

Wij bieden

 • Een kans waarin jij binnen 18 maanden verantwoordelijkheid hebt voor zo’n 20 tot 30 mensen.
 • Een uitgebreid programma met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. 
 • Een interdisciplinaire traineegroep waarmee je samen trainingen volgt en regelmatig kunt sparren.
 • Een uitdagend vakinhoudelijk trainingsprogramma die je klaarstoomt voor de rol van teammanager. 
 • Een uitdagende baan met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
 • De kans om mee te groeien met en bij te dragen aan één van de meest succesvolle retailorganisaties van Nederland.

Enthousiast?

Je kunt nu weer solliciteren voor het startmoment maart 2022!

Je solliciteert op een logistiek management traineeship in een distributiecentrum bij jou in de buurt, dit wordt ook de standplaats van jouw traineeship.

Functie level

Logistiek management traineeship

De voordelen van werken bij Lidl

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die wij je onder andere bieden?

Salaris
Succes & groei
Discobol
Fruit
Boek
Munten
Korting
Fitness
Hardlopen
Familie
Checklist

Na het lezen van de vacature nog vragen?

We hebben de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Bekijk ze hier

Solliciteer op één van de 4 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

Wij zijn Top Employer