Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Traineeships & stages

Hero_trainees_geel

Trainee bij Lidl

Pas afgestudeerd? Bij Lidl kun je twee keer per jaar - in maart en september - op verschillende afdelingen starten als trainee. Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend. Ambitieus? Pak je kans bij Lidl!

Jouw sollicitatie
Traineeships&stages_imageslider_orientatiefase
Traineeships&stage_Imageslider_persoonlijkeontwikkeling
Traineeships&stages_imageslider_uitstroomfase

Je begint bij de basis

Je begint je traineeship met een uitgebreide inwerkperiode. Dat kan zijn in een filiaal, op het hoofdkantoor of op één van onze regiokantoren gezamenlijke kick-off voor alle nieuwe trainees. Daarnaast leer je tijdens een uitgebreide kick-off jouw mede trainees kennen! 
 

Tijd voor de volgende stap

Je gaat aan de slag binnen jouw discipline. Je doet praktijkervaring op door projecten in verschillende teams uit te voeren of verschillende verantwoordelijkheden te krijgen in de winkel of het distributiecentrum. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden in jouw vakgebied.

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Er komt veel op je af. Daarom begeleiden we je goed. Je volgt trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, je krijgt een coach en je wisselt ervaringen uit met andere trainees.

Op naar jouw toekomst

Tijd om te kijken of je er klaar voor bent! In de laatste fase van jouw traineeship werk je toe naar een functie die aansluit bij jouw capaciteiten en ambities. 

De agenda van Lindy.

Ben je benieuwd hoe een typische werkweek van Lindy eruit zag tijdens haar traineeship?

Lindy, Logistiek Management Trainee

Bekijk hier haar agenda
Traineeships_Testimonial_Lindy_16to9_1920x1080

Toch liever aan de slag als starter op ons hoofdkantoor?

Op ons hoofdkantoor en onze regiokantoren bieden wij ook verschillende functies voor starters en professionals aan.

Bekijk de vacatures
Traineeships&stages_ImageRichtext_Stagelopen_2to1_1920x960

Nog niet afgestudeerd? Wat dacht je van een stage bij Lidl?

Ben je HBO- of WO-student en wil je voor een periode van 4 tot 6 maanden stagelopen? Bij Lidl kun je twee keer per jaar, in februari en september, starten. Bijvoorbeeld op onze afdeling E-Commerce, HR, Procurement of Kwaliteit. Combineer een (meeloop)stage met jouw studieopdracht en je bent een hele ervaring rijker. 

JongLidl_wintersport

Jong Lidl: ons bedrijfsnetwerk voor jonge en ambitieuze collega's!

 

Sinds 2019 organiseert het Jong Lidl team veelzijdige evenementen, zoals  bedrijfsbezoeken, (jaarlijkse) wintersport, kerstborrels, een lunch met directieleden en nog veel meer!
Door deel te nemen aan de activiteiten van Jong Lidl kun je op een (in)formele manier je netwerk verbreden, prikkelen we jou met nieuwe kennis en stimuleren we jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.