Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures

Traineeships & stages

Trainee aan het tafeltennissen

Trainee bij Lidl

Pas afgestudeerd? Bij Lidl kun je twee keer per jaar - in maart en september - op verschillende afdelingen starten als trainee. Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend. Ambitieus? Pak je kans bij Lidl!

Welkom bij Lidl
Traineeships&stages_ImageTextSlider_Oriëntatiefase_1to1_1282x1282
Ontwikkeling Traineeship
Traineeships&stages_ImageTextSlider_Verdiepingsfase_1to1_1280x1280

Je begint bij de basis

Je begint je traineeship met een gezamenlijke kick-off voor alle nieuwe trainees. Vervolgens start je inwerkperiode. Dat kan zijn in een filiaal, op het hoofdkantoor of op één van onze regiokantoren.

 

Tijd voor de volgende stap

Je gaat aan de slag binnen jouw discipline. Je doet praktijkervaring op door projecten in verschillende teams uit te voeren. Zo krijg je een goed beeld van werken in jouw vakgebied.

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Er komt veel op je af. Daarom begeleiden we je goed. Je volgt trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, je krijgt een coach en je wisselt ervaringen uit met andere trainees.

Op naar jouw toekomst

Tijd om te kijken of je er klaar voor bent. In de laatste fase van jouw traineeship werk je toe naar een functie binnen Lidl die aansluit bij jouw capaciteiten en ambitie.

De agenda van Lindy.

Ben je benieuwd hoe een typische werkweek van Lindy eruit zag tijdens haar traineeship?

Lindy, Logistiek Management Trainee

Bekijk hier haar agenda
Traineeships_Testimonial_Lindy_16to9_1920x1080

Toch liever aan de slag als starter op ons hoofdkantoor?

Op ons hoofdkantoor en onze regiokantoren bieden wij ook verschillende functies voor starters en professionals aan.

Bekijk de vacatures
Traineeships&stages_ImageRichtext_Stagelopen_2to1_1920x960

Nog niet afgestudeerd? Wat dacht je van een stage bij Lidl?

Ben je HBO- of WO-student en wil je voor een periode van 4 tot 6 maanden stagelopen? Bij Lidl kun je twee keer per jaar, in februari en september, starten. Bijvoorbeeld op onze afdeling E-Commerce, HR, Procurement of Kwaliteit. Combineer een (meeloop)stage met jouw studieopdracht en je bent een hele ervaring rijker. 

Maak kennis met Lidl en onze trainees!

04

Wij leren jou graag kennen!

Wij bieden verschillende stage- en traineemogelijkheden tijdens en na jouw studie bij Lidl. Tijdens deze events zullen wij met onze trainees en recruiters aanwezig zijn!