Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

1Targetgroup stage Supermarktmedewerker

Afwisselend werk
in een leuke
Omgeving

Toos, verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Zoek jij een afwisselende en gezellige baan bij een supermarkt waar versheid en klantvriendelijkheid centraal staan? Dat kan bij Lidl!

De baan

Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Daarom ga je veel verschillende dingen doen. Het vlot en correct afrekenen van artikelen achter de kassa, zodat elke klant tevreden de winkel uitgaat. De schappen netjes vullen en ervoor zorgen dat het filiaal schoon en opgeruimd is. Aan de slag op de groente- en fruitafdeling of de bakkerij waar we onze producten ter plekke vers afbakken. Natuurlijk sta je de klanten vriendelijk te woord als ze een vraag hebben. Werken als verkoopmedewerker bij Lidl is nooit saai en samen met je collega’s zorg je voor een winkel waar klanten graag komen en waar ze de kwaliteit krijgen die ze verwachten. Kortom:

  • je zorgt dat de schappen altijd goed gevuld zijn.
  • je houdt de winkel netjes en helpt de klanten die bij jouw Lidl hun boodschappen doen.
  • je kunt de verantwoordelijkheid krijgen voor een eigen afdeling.

 

Jouw profiel

Je bent minimaal 16 jaar en je hebt er zin in om je in te zetten voor een perfect draaiend Lidl-filiaal. Je bent resultaatgericht, vriendelijk en behulpzaam, zowel voor klanten als voor je leidinggevende en jouw collega’s. Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en ervoor zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Minimaal een vmbo-opleiding.
  • Flexibele inzetbaarheid, ook ‘s avonds en/of in het weekend.

De werkplek

Supermarkt

Wij bieden

Een leuke baan, met veel variatie en een team met fijne collega’s. De basisopleiding is een mooie mix tussen online leren en de praktijk. Zo leer je snel hoe het werkt bij ons. Later kun je doorgroeien naar verantwoordelijkheid voor een afdeling of tot assistent supermarktmanager. Wij helpen jou met opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Ook kun je rekenen op:

Vakantiegeld, toeslagen en een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van de winkel woont.
Een gezonde werkplek: gratis fruit en sporten met korting.
Korting op allerlei culturele activiteiten met CultuurWerkt!

 

Hoor je liever van je toekomstige collega’s waarom zij voor Lidl kiezen? Lees dan hun verhalen op www.maakhetwaarbijlidl.nl!

Solliciteer direct