Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

1Targetgroup stage Supermarktmedewerker

Afwisselend werk
in een leuke
Omgeving

Toos, verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Houd jij van afwisseling? Dan is een baan als verkoopmedewerker bij Lidl écht iets voor jou. Bij ons ben je namelijk vakkenvuller, caissière en magazijnmedewerker tegelijk. In een leuke werksfeer bouw jij samen met je collega‚Äôs mee aan het succes van Lidl.

De baan

Een dag bij Lidl vliegt voorbij. Het ene moment zorg je er voor dat het koelvak er goed uitziet, terwijl je even later achter de kassa of in het magazijn te vinden bent. Spot jij een plekje op een appel? Dan haal je deze er direct uit. Zo garandeer jij dat wij onze naam als beste supermarkt in groenten & fruit blijven waarmaken.

Elke klant lachend de winkel uit. Dat is waar we samen voor gaan. Ook jij loopt na een werkdag met een goed gevoel naar buiten. Want we houden bij Lidl van aanpakken, maar vinden een prettige sfeer net zo belangrijk.

Jouw profiel

•    Minimaal 16 jaar
•    In ieder geval een VMBO-diploma
•    Vol energie om samen met collega’s een winkel te runnen
•    Vriendelijk en behulpzaam
•    Flexibel, we kunnen op je rekenen
•    Fulltime of parttime beschikbaar, soms ook ‘s avonds of in het weekend

De werkplek

Supermarkt

Wij bieden

Als verkoopmedewerker kun je bij Lidl parttime of fulltime werken. Bovendien is de beloning goed en krijg je reiskostenvergoeding. Heb je ambities om verder te groeien, pak dan de kansen die Lidl je geeft. Er is altijd ruimte om je te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

 

Solliciteer direct