Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Vrachtwagen Lidl

Chauffeur bij Lidl

Wil jij chauffeur worden bij Lidl?

Om te zorgen dat onze klanten elke dag hun boodschappen bij ons kunnen doen, werken wij samen met een groot aantal vervoerders in Nederland. Zij maken het mogelijk dat onze pallets elke dag veilig en efficiënt getransporteerd worden van het distributiecentrum naar onze filialen. Als chauffeur is het belangrijk dat je het leuk vindt om veel onderweg te zijn en elke dag weer een nieuwe uitdaging te hebben. Past dit bij jou? Word dan chauffeur bij Lidl

Wij brengen jou graag in contact met een werkgever bij jou in de buurt! Deze werkgever kan je ook meer vertellen over de mogelijkheden om de rijopleiding voor jou te verzorgen. Zo ben jij snel up & running om Lidl te ondersteunen! Rijden voor Lidl betekent:

  • Vaste werktijden
  • Vaste teams
  • Modern materieel waaronder ook elektrische vrachtwagens
  • Enkel pallets vervoeren, geen rolcontainers wat zorgt voor minder fysieke belasting
  • Direct klantcontact met onze medewerkers uit de filialen

Stuur jouw motivatie inclusief CV onder vermelding van jouw woonplaats naar ‘logistiek@lidl.nl’. Voor vragen kun je ook altijd terecht op dat mailadres. Tot snel!