Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Chauffeur voor Lidl

Vrachtwagen Lidl

Wil jij als chauffeur rijden voor Lidl?

Om te zorgen dat onze klanten elke dag hun boodschappen bij ons kunnen doen, werken wij samen met een groot aantal vervoerders in Nederland. Zij maken het mogelijk dat onze pallets elke dag veilig en efficiënt getransporteerd worden van het distributiecentrum naar onze filialen. Als chauffeur is het belangrijk dat je het leuk vindt om veel onderweg te zijn en elke dag weer een nieuwe uitdaging te hebben. Past dit bij jou? Word dan chauffeur bij één van onze transporteurs. Let op: je treedt niet in dienst bij Lidl maar bij een van onze transporteurs.

Wij brengen jou graag in contact met één van onze transporteurs bij jou in de buurt! Deze transporteur kan je ook meer vertellen over de mogelijkheden om de rijopleiding voor jou te verzorgen. Zo ben jij snel up & running om via de transporteur Lidl te ondersteunen! Rijden voor Lidl betekent:

  • Vaste werktijden
  • Vaste teams
  • Modern materieel waaronder ook elektrische vrachtwagens
  • Enkel pallets vervoeren, geen rolcontainers wat zorgt voor minder fysieke belasting
  • Direct klantcontact met onze medewerkers uit de filialen

Stuur jouw motivatie inclusief CV onder vermelding van jouw woonplaats naar ‘logistiek@lidl.nl’. Voor vragen kun je ook altijd terecht op dat mailadres. Tot snel!