Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login

Trainee bij Lidl

Hero_Kantoor_Blauw

Jezelf verder ontwikkelen in één van onze traineeships

Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend. 

Bekijk hier welke richting past bij jouw ambities!

RMT imagerichtext

Een passie voor retail én leidinggevende ambities? Dan is deze richting iets voor jou!

In dit traineeship is de winkel jouw thuisbasis. Jij wordt in 18 maanden klaargestoomd om jouw eigen winkel te runnen. Als supermarktmanager ben je financieel, commercieel en operationeel verantwoordelijk voor jouw winkel waar de klant centraal staat. Naast je ontwikkeling in de supermarkt is er ook ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tijdens een project op één van onze (regio)kantoren. Ook volg je samen met jouw groep mede trainees een trainingsprogramma voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo ben je na 18 maanden ineens verantwoordelijk voor een team van 35 collega's en heel veel kennis over jezelf rijker!  

Benieuwd? Lees hier alles over dit traineeship!

Hero_Matteo

Ambieer jij een carrière in de logistiek? Dan is het logistiek management traineeship iets voor jou! In dit traineeship leer jij alle afdelingen van ons distributiecentrum tot in de puntjes kennen. Je begint bij de basis en krijgt steeds meer leidinggevende taken zodat jij uiteindelijk jouw eigen team kan aansturen. In de functie van teammanager is genoeg te doen! De processen in jouw team verbeteren, ervoor zorgen dat iedereen met plezier naar z'n werk komt én sta je midden in de operatie met alle hectiek die daar bij komt kijken.  

Benieuwd? Lees hier alles over dit traineeship!

Imagerichtext_PT

Ons professional traineeship past bij jou wanneer jouw ambities liggen op een van onze afdelingen op het hoofdkantoor. Binnen een van onze afdelingen ga jij jouw professional traineeship doorlopen. Je leert wat elke team doet, werkt zelf mee en rolt jouw eigen projecten uit. Na 18 maanden is het tijd voor een specialisten rol binnen de afdeling of een functie als teamleider. 

Benieuwd? Lees hier alles over dit traineeship!

Trainee bij Lidl?

Je kunt vanaf nu solliciteren op een van onze traineeship vacatures. We bieden traineeships aan in verschillende vakgebieden, in de winkel, in het distributiecentrum of op ons hoofdkantoor. Solliciteer snel!

Bekijk hier de vacatures!