Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Trainee bij Lidl

Hero_Kantoor_Blauw

Jezelf verder ontwikkelen in één van onze traineeships

Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend. 

Bekijk hier welke richting past bij jouw ambities!

RMT imagerichtext

Een passie voor retail én leidinggevende ambities? Dan is het retail management traineeship iets voor jou!

In dit traineeship is de winkel jouw thuisbasis. Je wordt in 18 maanden klaargestoomd om jouw eigen winkel te runnen. Als supermarktmanager ben je financieel, commercieel en operationeel verantwoordelijk voor jouw winkel waar de klant centraal staat. En uiteraard voor jouw team! Naast de ontwikkeling in de supermarkt is er soms zelfs de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen tijdens een project op één van onze (regio)kantoren. Ook volg je samen met de andere trainees een trainingsprogramma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Na 18 maanden ben je dan verantwoordelijk voor een team van ruim 35 collega's en heb je veel kennis over jezelf opgedaan!  

Benieuwd? Klik hier voor de vacatures!

Hero_Matteo

Ambieer jij een carrière in de logistiek? Dan is het logistiek management traineeship iets voor jou!

In dit traineeship leer jij alle afdelingen van ons distributiecentrum tot in de puntjes kennen. Je begint bij de basis en krijgt steeds meer leidinggevende taken zodat jij uiteindelijk jouw eigen team kunt aansturen. In de functie van teammanager is genoeg te doen! De processen in jouw team verbeteren, ervoor zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt én je staat midden in de operatie, met alle hectiek die daarbij komt kijken.  

Benieuwd? Klik hier voor de vacatures!

Imagerichtext_PT

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een professional op ons hoofdkantoor? Dan is het professional traineeship iets voor jou!

 

Binnen een van onze afdelingen op het hoofdkantoor ga jij jouw professional traineeship doorlopen. Je leert wat elk team doet, werkt zelf mee of rolt jouw eigen projecten uit. Zo zie je meerdere functies op kantoor binnen een afdeling. Na 18 maanden is het tijd om te starten in een vaste functie op de afdeling van jouw traineeship. Dit kan een specialisten rol zijn of misschien zelfs wel een functie als teamleider. 

Benieuwd? Klik hier voor de vacatures!

Waarom een traineeship bij Lidl?

Hero_kantoor_procurement_aug2022

Persoonlijke ontwikkeling

staat centraal!

Alle ins en outs

ontdekken van de supermarktwereld.

Hero_Rayonmanager_aug2022

Vrienden maken

voor het leven.

Meerdere functies

in 18 maanden.

Hero_kantoor_HR_aug2022
Jong Lidl

Een uitgebreid trainingsprogramma

Via ons trainingsprogramma krijg jij alle handvaten aangereikt om jezelf te ontwikkelen. Thema's die onder andere aanbod komen in het programma zijn persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast heb je ook intervisie sessies met jouw groep trainees en één van onze interne coaches. Zodat jij ook uit de praktijksituaties direct kunt leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een hoop te leren en te ontdekken dus!

 

 

Ga jij volgend jaar ook mee?

Als trainee kun je deelnemen aan activiteiten van Jong Lidl. Dit is ons young professional netwerk die gedurende het jaar verschillende soorten activiteiten organiseert. Zo ook onze wintersport.

Door deel te nemen aan de activiteiten van Jong Lidl kun je niet alleen leuke dingen doen, maar leer je ook andere collega's kennen en draagt het bij aan je ontwikkeling binnen Lidl!

Benieuwd naar de ervaringen van onze trainees?

Onze trainees van verschillende vakgebieden vertellen graag over hun ervaringen tijdens hun traineeship. Ontdek of een traineeship bij Lidl ook iets voor jou is!

Lees hun verhalen hier.

Trainee bij Lidl?

Je kunt vanaf nu solliciteren op één van onze traineeship vacatures. We bieden traineeships aan in verschillende vakgebieden, in de winkel, in het distributiecentrum of op ons hoofdkantoor.

Solliciteer direct!