Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Orderverzamelaar

Solliciteer direct
Hero_orderverzamelaar_aug2022(1)

Functie level

Instapniveau

Werkplek

Logistiek

Snel en nauwkeurig producten verzamelen en klaarzetten voor de chauffeurs. Zorgen dat onze klanten in de winkel niet misgrijpen. Dat is jouw belangrijke werk als orderverzamelaar!

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de 440 filialen van Lidl elke dag de juiste bestellingen krijgen. Hoe? Door in ons distributiecentrum producten te verzamelen. Via een headset (pick by voice systeem) hoor je welke dat zijn. Kruidenierswaren, AGF, diepvries of non-food, jij zorgt dat de bestellingen van de filialen zo snel mogelijk worden gepakt. Je verzamelt ze met behulp van een elektronische palletwagen. Je zet de pallets klaar op het spoor voor de chauffeurs, die de artikelen naar het filiaal brengen. In drukke tijden gaan er per dag wel 3.000 pallets vanuit het distributiecentrum richting onze filialen. Druk of niet: jij werkt altijd netjes en daardoor komen de producten onbeschadigd in de winkel terecht. Kwaliteit voor onze klanten: dat maak jij samen met jouw collega’s waar!

Wat ga je doen?

  • Je verzamelt de bestellingen voor de filialen.
  • Je zet de bestellingen voor de chauffeur klaar.
  • Je werkt netjes en snel.

Wie ben jij?

Je hoeft (nog) geen ervaring te hebben in de logistieke sector. Ook heb je geen certificaat of rijbewijs nodig voor de palletwagen. Wel begrijp je dat het gaat om snelheid en nauwkeurig werken. Handen uit de mouwen steken is jou dus niet vreemd en je gaat zorgvuldig met de producten om. Daarnaast:

  • Ben je minimaal 18 jaar oud.
  • Heb je er geen moeite mee om ook ’s avonds of in het weekend te werken.

Wat krijg jij van ons?

Een baan in een nette werkomgeving bij een betrouwbare werkgever. We hebben veel aandacht voor arbo en veiligheid. Daarom krijg je van ons passende bedrijfskleding, zoals een jas, een broek en veiligheidsschoenen. Tijdens je inwerktraject leggen we duidelijk uit hoe je met de palletwagen en het pick by voice systeem werkt. Ook kun je rekenen op:

  • Een prima salaris en toeslagen voor werken in het weekend of in de avond die kan oplopen van 25 % tot 100%. 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding.
  • Een uitgebreid inwerktraject en mogelijkheden om binnen Lidl door te groeien.
  • Een gezellige werksfeer.

Solliciteer op één van de 12 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

 
Wij zijn Top Employer