Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Orderverzamelaar aan op een ECE

21.10.2021

Digitale koffiedate met onze collega's van het distributiecentrum

Ontmoet onze collega's op donderdag 21 oktober (16.30 tot 17.15 uur) tijdens de digitale koffiedate!

Meld je hier aan voor de koffiedate.

 

Digitale koffiedates met onze collega.

Ben je toe aan iets nieuws en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres! We vinden het belangrijk dat onze collega’s hun persoonlijke en professionele ambities waar kunnen maken. Tijdens onze koffiedates vertellen onze collega’s je over hoe ze werken aan hun eigen ontwikkeling en hoe ze het werken bij Lidl ervaren. Daarnaast zullen wij een inkijkje geven in onze organisatie en kom je meer te weten over jouw mogelijkheden. Benieuwd? Dan is deze kofiedate echt iets voor jou!

 

Wat kan je verwachten?
Tijdens de koffiedate vertellen we je alles over Lidl als werkgever en is er genoeg tijd om in gesprek te gaan met onze collega’s.

Elke koffiedate staat in het teken van een andere werkplek. Op 21 oktober van 16.30 uur tot 17.15 uur kun je het gesprek aangaan met Joanna over werken in onze distributiecentra. Ben jij geïnteresseerd in een andere werkplek? Op 12 oktober gaan we in gesprek met collega's van onze kantoren en op 28 oktober vertellen onze collega's je alles over werken in onze filialen. 

 

Aanmelden?

Ben jij benieuwd hoe onze collega's hun ambities waarmaken?

Geef je dan hier op voor de koffiedate! Zien we je op donderdag 21 oktober?

21.10.2021

16:30 - 17.15

Feedback sessie

Online

Locatie Pin