Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Jouwsollicitatieprocedure_Hero_16to9_1920x1080

Jouw sollicitatieprocedure

In 6 stappen aan de slag bij Lidl

Jouwsollicitatieprocedure_timeline_kandidaatvoorbereiding_2to1_1920x960

Reageren op een vacature

Zie je op onze site een vacature waar jij enthousiast van wordt? Check je cv nog een keer goed en schrijf kort en krachtig op wat jou aanspreekt in de functie en waarom jij onze perfecte kandidaat bent. Je kunt nu direct solliciteren via onze website. Registreer je, upload jouw cv en motivatiebrief en klik op verzenden. De belangrijkste stap heb je gezet!

Collega, die aan het bellen is

Wij doen er alles aan om je binnen 7 werkdagen een reactie te geven

Uit alle sollicitaties die we ontvangen selecteren we de kandidaten die volgens ons het beste bij de functie en bij Lidl passen. Om dat te bepalen kijken we naar motivatie en ervaring. Ben je geselecteerd dan neemt een recruiter of (plaatsvervangend) supermarktmanager contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen*. Ben je niet geselecteerd dan krijg je een schriftelijke afwijzing. *Let op: Onze filialen bellen anoniem.

Trainee in gesprek met Lidl collega

Als je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek

In het eerste gesprek willen wij jou vooral leren kennen. Wie ben je? Wat heb je al gedaan? Wat is je achtergrond en vooral; waarom wil jij graag in deze functie aan de slag bij Lidl?

Online assessment

Ging het eerste gesprek goed? Dan vragen we je voor sommige functies een online assessment te doen. Dit assessment bestaat uit cognitieve tests, werkgerelateerde persoonlijkheidsvragen en rollenspellen. Een externe partner voert het assessment voor ons uit. Aan het einde van het assessment ontvang je jouw assessmentrapport. Op basis van het eerste gesprek en jouw assessmentrapport maken wij de definitieve selectie en hoor je van ons of je door bent naar de volgende ronde.

Jouwsollicitatieprocedure_timeline_sollicitatiegesprek_2to1_1920x1280

Als je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek

Het tweede gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende en één van jouw toekomstige collega’s. Zij weten het beste of jij past bij de functie en het team. Voor jou is het gesprek een kans om meer te weten te komen over de taken, verantwoordelijkheden en verwachtingen die bij de functie horen.

Versverantwoordelijke aan het zingen

Een leuke baan bij een dynamische werkgever, daar teken je toch voor?

Heb jij ons in het tweede gesprek weten te overtuigen dat jij degene bent die we zoeken voor de functie en zie jij het ook helemaal zitten? Gefeliciteerd! Tijd om jouw contract te tekenen. Je krijgt hiervoor een uitnodiging. Staat jouw handtekening onder het contract? Welkom bij Lidl!

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Welke baan past bij jou?

Neem dan contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.