Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Onze benefits

Onzebenefits_hero_Hidde_16to9_1920x1080

De voordelen van werken bij Lidl

Tevreden medewerkers maken het verschil. Voor Lidl en voor onze klanten. Daarom steken we veel energie in uitdagend werk en een veilige en prettige werkomgeving. En we gaan nog een stapje verder. Als medewerker kun je korting krijgen op verzekeringen, culturele uitjes en sportieve uitdagingen. Ook heb je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom: bij Lidl kun je echt het maximale uit je werk halen. Wil je weten hoe we dat doen? Lees snel verder.

Afspraken maken in aanleiding aan onze medewerkerstevredenheidsonderzoek
Goodhabitz_1
JongLidl_wintersport

Hoe tevreden is Lidl?

Door het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek in te vullen kun je ons laten weten wat er goed gaat en wat beter kan. Zie je tussendoor verbeterkansen? De deur van onze leidinggevenden staat open.

Onbeperkt leren!

Met het online platform GoodHabitz kun je in je eigen tempo werken aan je ontwikkeling. Jezelf naast je werk nog verder ontwikkelen op uiteenlopende thema's. Dit kan met ons uitgebreide aanbod van e-learnings. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse thema's zoals gezondheid, timemanagement of persoonlijk leiderschap.  

Gezelligheid op z’n tijd werkt wel zo lekker

Op een (in)formele manier je netwerk verbreden, deelnemen aan diverse activiteiten zoals een bedrijfsbezoek, wintersport of kerstborrel en daarmee jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling prikkelen. Dat doen we met Jong Lidl. We ondersteunen deze activiteiten graag, want we vinden het belangrijk dat je naast je werk ook plezier hebt bij Lidl. 

Onze benefits_largeimage_gezond&fit_16to9_3840x2160

Gezond & fit

Onzebenefits_largeimage_hulpkrachtenavondkleding_16to9_1920x1080

Andere interessante benefits

Korting op je rijbewijs via Lidl!

We vinden het belangrijk dat onze collega's zich kunnen ontwikkelen op de werkvloer, maar willen we ook daarbuiten kansen creëren voor persoonlijke groei. Onze collega's (en de kinderen van onze collega's) kunnen daarom met een aantrekkelijke korting hun rijbewijs behalen via rijschool NXXT. 

Via een speciaal samengesteld Lidl-pakket krijgen de collega's korting op onder andere de lessen, de tussentijdse toets en het praktijkexamen. 

Lidl Academy

Leiderschap academy

Bij Lidl vinden we het belangrijk dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Daarom hebben we onze Lidl leiderschap academy gebouwd. Door middel van verschillende trainingen helpen we jou het beste uit jezelf te halen als leidinggevende. In het programma komen thema's als het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het leiding geven aan je team aan bod. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en door intensieve interactie leer je op welke manier je als leidinggevende onze doelstellingen, door je eigen leiderschapsgedrag, kunt realiseren.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures