Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures

Onze benefits

Onzebenefits_hero_Hidde_16to9_1920x1080

De voordelen van werken bij Lidl

Tevreden medewerkers maken het verschil. Voor Lidl en voor onze klanten. Daarom steken we veel energie in uitdagend werk en een veilige en prettige werkomgeving. En we gaan nog een stapje verder. Als medewerker kun je korting krijgen op verzekeringen, culturele uitjes en sportieve uitdagingen. Ook heb je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom: bij Lidl kun je echt het maximale uit je werk halen. Wil je weten hoe we dat doen? Lees snel verder.

Afspraken maken in aanleiding aan onze medewerkerstevredenheidsonderzoek
Jouwbenefits_imagetextslider_testLeon_1to1
Hulpkrachten op een event van Jong Lidl

Hoe tevreden is Lidl?

Door het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek in te vullen kun je ons laten weten wat er goed gaat en wat beter kan. Zie je tussendoor verbeterkansen? De deur van onze leidinggevenden staat open.

Groei bij Lidl!

Met de online leeromgeving Leren bij Lidl kun je in je eigen tempo werken aan je ontwikkeling. Beter worden in wat je doet of nieuwe vaardigheden leren? Het kan dankzij onze trainingen en workshops.

Gezelligheid op z’n tijd werkt wel zo lekker

Samen een teamuitje organiseren, meedoen aan een voetbaltoernooi of ervaringen delen met andere jonge collega’s in Jong Lidl. Zo houd je lol in je werk. Daarom ondersteunen we die activiteiten graag.

Onze benefits_largeimage_gezond&fit_16to9_3840x2160

Gezond & fit

Onzebenefits_largeimage_hulpkrachtenavondkleding_16to9_1920x1080

Andere interessante benefits

Lidl Academy

Leiderschap academy

Bij Lidl vinden we het belangrijk dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Daarom hebben we onze Lidl leiderschap academy gebouwd. Door middel van verschillende trainingen helpen we jou het beste uit jezelf te halen als leidinggevende. In het programma komen thema's als het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het leiding geven aan je team aan bod. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en door intensieve interactie leer je op welke manier je als leidinggevende onze doelstellingen, door je eigen leiderschapsgedrag, kunt realiseren.

Onze benefits_image richtext_eBooks_4to3_597x366

Gratis boeken in onze Lidl e-Library

Als medewerker van Lidl heb je toegang tot maar liefst 700 e-books en audioboeken, en 250 online lesmodules. Helemaal gratis! Of je nu wilt werken aan je presentatieskills of handiger wilt worden met Excel, je vindt het in onze e-library. Wil je een voorproefje?

Bekijk onze selectie

 

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures