Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Jolien, Supermarktmanager

Jolien in gesprek met collega bij de groente en fruit

Ik vind het heel gaaf om die ontwikkelingen van dichtbij te zien

Jolien is Supermarktmanager bij Lidl in Arnhem.

“Ik ben mijn carrière bij Lidl begonnen als assistent supermarktmanager. Hiervoor werkte ik negen jaar bij een andere supermarkt als caissière en teamleider. Daar kon ik echter niet doorgroeien. Ook mijn uren kon ik niet uitbreiden, terwijl ik graag een fulltime baan wilde. In mijn woonplaats was onlangs een prachtige Lidl geopend, waardoor ik dacht: daar wil ik wel werken. Via de website kwam ik snel op gesprek, voor de functie van assistent supermarktmanager. Dat gesprek was direct heel plezierig en na een aantal gesprekken ben ik begonnen in het filiaal.

“Je wordt aangenomen als assistent supermarktmanager en start met een opleidingstraject van ongeveer een half jaar. Daarin werk je in een winkel en heb je af en toe opleidingsdagen in het distributiecentrum. Daarnaast heb je intervisies, bijeenkomsten met andere managers in opleiding, met wie je problemen en ervaringen kunt uitwisselen, waarvan je ook weer heel veel leert. Dat vond ik echt een geweldige aanvulling. Daarnaast word je in het filiaal begeleid door je Supermarktmanager, waarmee je regelmatig evaluatiegesprekken hebt en heb je een mentor waar je voor praktische vragen terecht kunt.”

“Direct na het eerste sollicitatie gesprek had ik al door hoe geweldig goed de Lidl-organisatie is ingericht. Goede begeleiding, ruimte voor opleiding, fouten zijn er om van te leren. En de Lidl-winkels gaan zó met de tijd mee, de nieuwe supermarkten zijn zó mooi. Mooie kleuren en een strakke uitstraling, ik vind het heel gaaf om die ontwikkelingen van dichtbij te zien.”

“Vooral de onderlinge contacten vind ik erg fijn. Ik heb bijna dagelijks contact met de managers van andere filialen en ook de rayonmanager bezoekt regelmatig het filiaal om vragen te kunnen stellen. Veel meer dan bij mijn vorige werk. We hebben met het hele filiaalteam en de andere filialen in ons rayon heel goed contact. Dat maakt de samenwerking nog sterker. En de sfeer in de winkel is erg gezellig, terwijl we ook gewoon hard werken. De balans is heel mooi.”

Ontdek jouw mogelijkheden

Zet jij graag een stapje extra voor klanten? Ben je een echte aanpakker en zoek je een bijbaan met veel flexibiliteit of een carrièrestart met volop mogelijkheden om door te groeien? Kom dan een van onze filiaalteams versterken!

Bekijk onze vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie