Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login Opslaan

Distributiecentrum Almere

Bijverdienen in het distributiecentrum

Nieuw distributiecentrum in Almere

In augustus 2020 zijn we gestart met de bouw van ons nieuwe distributiecentrum in Almere. Dit distributiecentrum heeft een oppervlakte van maar liefst 55.000 m² en behoort tot een van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Dit distributiecentrum vervangt ons huidige distributiecentrum in Zwaag.

In mei 2022 hebben we de deuren van het distributiecentrum in Almere geopend. We zijn voor ons nieuwe distributiecentrum op zoek naar verschillende collega's. Word jij onze nieuwe orderverzamelaar, junior transportplanner of medewerker distributiecentrum? Bekijk hier onze vacatures. Rijd jij liever als chauffeur voor Lidl? Lees hier alles over de voordelen van chauffeur zijn voor Lidl. 

Wat maakt ons nieuwe distributiecentrum zo duurzaam?

Een paar feiten op een rij..

Almere Bouw 4

7.000 zonnepanelen

Op het dak

Natuur inclusief bouwen

Met groenaanbouw & dierenverblijven

Elektrische vrachtwagen

Snellaadpalen

Voor onze elektrische vrachtwagens

Accupakket

om duurzame energie op te slaan

Als chauffeur rijden voor Lidl?

Lees alle voordelen of solliciteer direct!

Klik hier
Collega met Lidl sokken in het distributiecentrum

"Geen dag is hetzelfde"

‘Ik heb de overstap gemaakt van het werken in een filiaal naar het distributiecentrum in Zwaag. In een DC gebeurt alles op grote schaal en dit brengt veel dynamiek met zich mee. Zo’n grote logistieke verhuizing leek mij dan ook interessant om aan mee te werken. Ik word nu ingewerkt in Zwaag zodat ik straks meteen aan de slag kan in het nieuwe DC in Almere. ’ – Wout, Assistent teammanager

De mijlpalen van de bouw

DC Almere_mijlpaal1

August 2020

Augustus 2020 zijn we gestart met de bouw van ons nieuwe distributiecentrum op bedrijvenpark Stichtsekant in Almere middels het slaan van de 1e paal, onderdeel van de ruim 13.000 palen.

DC Almere_mijlpaal2

Februari 2021

De buitenkant staat en er wordt inmiddels hard gewerkt om ook de binnenkant te voorzien van de nieuwste materialen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de stellingen. Wist je dat we op de stellingen zo’n 30.000 pallets opslaan? De stellingen worden nu nog onderworpen aan een strenge veiligheidscheck en zijn dan klaar voor gebruik. Laat de pallets maar komen!

Bouw Almere 3

Juli 2021

Om de kwaliteit van onze groente en fruit te kunnen borgen is het erg belangrijk om deze op de juiste temperatuur te bewaren. De koelinstellingen zijn nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Wist je dat het in onze diepvries maar liefst -22°C wordt? Niet overal is het zo koud, wij hebben speciale temperatuurzones voor groente, fruit, koelingsproducten en vlees. Zo wordt elk product bewaard op de meest geschikte temperatuur en krijgt onze klant de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

DC Almere_mijlpaal4_1

Januari 2022

Het is zo ver! Het bouwbedrijf heeft het distributiecentrum opgeleverd. Onze regiodirecteur heeft officieel de sleutel van het DC in ontvangst mogen nemen. Nu kunnen we beginnen aan de verdere inrichting van het pand en het testen van alle systemen en installaties.

Mijlpaal5_DCAlmere

Mei 2022

Het is eindelijk zo ver! In mei 2022 hebben we de deuren geopend van ons nieuwe distributiecentrum.

Benieuwd hoe het er tijdens de bouw aan toe ging? Bekijk de video.

Aan de slag in ons nieuwe distributiecentrum?

In onze distributiecentra komt alles samen. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan. Zo’n dynamische plek biedt volop kansen voor aanpakkers. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bekijk onze vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie