Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Maak het waar
bij Lidl!

avatar1

Lidl als werkgever

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan.

Diversiteit bij Lidl

‘Diversiteit is meer dan een plan, het moet in je hart zitten.’ Gaat het over het thema diversiteit, dan gaat het vaak al snel over percentages. Percentages rond geslacht, etniciteit of leeftijd bijvoorbeeld. Maar diversiteit is voor mij zoveel meer dan dat. Het is uitgedaagd worden, jezelf stretchen en vertrouwen krijgen. En het is vooral de kracht van een team maximaal benutten. Van elkaar leren, juist omdat je anders bent. Je hiervoor openstellen en elkaars verschillen respecteren. Zo kun je elkaar aanvullen en samen nóg beter worden.

Medewerkers bij Lidl

Medewerkers Lidl

Het geheim? Onze medewerkers. Ruim 19.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. In een positieve sfeer halen we het beste in elkaar naar boven. Deze mentaliteit bepaalt ons handelen.

Werkgeverschap

Tevreden medewerkers zijn onmisbaar voor iedere organisatie. Dat onze medewerkers tevreden zijn met hun werk en werkomgeving vinden wij belangrijk. Jaarlijks voeren wij zelfstandig een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit en gaan actief aan de slag met de uitkomsten ervan.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Beste supermarkt in groente en fruit

Bij Lidl bewijzen we dat het kan: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het ene na het andere product wordt 'als beste getest'. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Doordat onze mensen elke dag het beste van zichzelf geven. En de lat steeds nét iets hoger leggen.

Team

Lidl soccer tournament

Werken aan het beste resultaat: we doen het met elkaar. In een goede sfeer, waar we op elkaar kunnen rekenen. En behalen we succes, dan vieren we dat samen. Bijvoorbeeld tijdens ons spectaculaire kampioenenfeest in de Efteling. Bovendien dagen we elkaar tijdens sportieve evenementen, zoals het jaarlijkse voetbaltoernooi, graag uit.

Op weg naar morgen

Op weg naar morgen

We willen het beste voor onze medewerkers, onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Samen zetten we waardevolle stappen om te komen tot een betere wereld. Een wereld waarin verantwoord geproduceerd wordt en we minder grondstoffen verspillen. In lijn met ons motto 'Op weg naar morgen' geven we hier met diverse initiatieven uiting aan.

De basis

geschiedenis Lidl

Lidl behoort tot de Schwarz-ondernemersgroep en daarmee tot het grootste netwerk van supermarkten binnen Europa. In de jaren zeventig opende Lidl in Duitsland het eerste filiaal. In oktober 1997 openden de eerste acht Nederlandse winkels de deuren. De groei in ons land zette daarna snel door, tot al over de 400 filialen vandaag de dag. Ook internationaal breidde Lidl uit: we zijn inmiddels actief in meer dan 30 landen.